El Barça és molt superior a l'Inter però no aconsegueix guanyar (0-0)

El Barça no va saber traduir en gols el seu domini aclaparador sobre l'Inter i va haver de conformar-se amb un empat a zero en la seva visita al Giuseppe Meazza. Els de Guardiola van ser molt superiors a un conjunt italià excessivament defensiu. El duel particular entre Eto'o i Ibrahimovic va acabar amb taules, tot i que el suec va desaprofitar la millor ocasió del partit. En l'altre partit del grup F, el Dinamo de Kíev va capgirar el gol inicial de Domínguez, del Rubin Kazan, i va acabar guanyant per 3-1 amb dianes de Yussuf, Magrao i Gusev.

A la primera meitat hi va haver un evident domini blaugrana. Sense fer un joc espectacular, els de Guardiola van dominar l'Inter a plaer. Un eslàlom de Messi va estar a punt de significar el primer gol abans del minut 2 i, tot seguit, Ibrahimovic va disposar d'una ocasió claríssima, però el xut del suec, tot sol, va sortir molt desviat.

Els tímids atacs interistes van tenir Diego Milito com a protagonista, però el davanter argentí va topar sempre amb Valdés. El Barça tocava i tocava, amb l'Inter tancat a prop de la seva àrea, però les ocasions no van sovintejar gaire. Encara abans del descans, Messi va fer lluir el porter Julio César amb un xut des de la frontal.

El segon temps va mantenir el mateix guió: domini clar del Barça. Els catalans van ser amos i senyors de la pilota. L'ensurt el va donar Stankovic, en el minut 65, amb un xut des de fora l'àrea que va passar a tocar del travesser de la porteria de Valdés.

El serbi de l'Inter va ser també el protagonista de l'acció polèmica del matx, però l'àrbitre no va assenyalar penal per les mans que va fer dins de l'àrea. Tot i l'entrada d'Iniesta al terreny de joc, el Barça va ser incapaç de traduir el seu domini en gol. Ja en el tram final del matx, semblava que tots dos equips es conformaven amb l'empat.