Futbol sala

El Barça pateix, però segella el bitllet per a la final four de la Champions (2-3)

L'equip blaugrana supera el Riga (2-3) i tornarà a la fase decisiva de la màxima competició europea

Després d'un any d'absència, el Barça tornarà a la final four de la Champions de futbol sala. S'ha guanyat el dret després de conquerir el seu grup de la Ronda Elit. Una conquesta que ha rubricat amb el triomf (2-3) sobre el Riga de Ricardinho, que exercia d'equip amfitrió.

• Els blaugranes s'han avançat al primer temps amb un gol d'Adolfo, però un autogol de Coelho ha empatat el partit abans del descans (1-1). Al segon temps, Catela i Touré han ampliat el marge per als de Velasco, a qui només servia la victòria per classificar-se per a la final a quatre.
  • Als últims minuts, el Riga, que amb l'empat en tenia prou per classificar-se, ha tret el porter jugador, i a cinc minuts per al final Thalles marcava el 2-3, que ho deixava tot obert.
  • En els últims cinc minuts, el Barça ha aguantat el resultat i ha conservat la victòria que li dona el pas a la final four.
  • La classificació permet al Barça treure's l'espina de la temporada passada, quan van quedar eliminats contra pronòstic a mans de l'Anderlecht. El Barça, quatre vegades campió del màxim títol continental -l'últim l'any 2022-, buscarà una cinquena Champions per igualar l'Interviú com l'equip amb més títols.

L'equp ha celebrat l'accés a la final four amb un vídeo que el club ha publicat a les xarxes socials i que mostra l'alegria dels jugadors blaugrana.