Joan Laporta i Timothey N'Guessan
Joan Laporta i Timothey N'Guessan, durant la firma del contracte del lateral francès (FC Barcelona)
Handbol

El Barça d'handbol renova un dels seus capitans

Timothey N'Guessan, a l'equip fins al 2016, firma la seva continuïtat fins al 2027: "Em sento molt agraït d'estar tant temps en el millor equip del món"

A falta de resoldre el títol més preuat de la temporada, el Barça continua apuntalant el projecte de cara a la temporada que ve. L'equip blaugrana, que la setmana passada va anunciar la continuïtat dels germans Petar i Djordje Cikusa, i al febrer havia tancat la de Luís Frade, ha comunicat aquest dilluns la renovació d'un dels seus capitans, Timothey N'Guessan. 

L'internacional francès, que acabava contracte l'any 2025, veu com la seva vinculació amb l'entitat blaugrana s'allarga ara fins al 2027. N'Guessan, que va arribar l'any 2016 procedent del Chambéry, estarà un total d'onze temporades defensant el Barça en cas d'anar fins al final del nou contracte. 

Els seus gairebé vuit anys de blaugrana li han permès guanyar fins ara 43 títols, entre els quals dues Copes d'Europa i vuit Lligues Asobal.    

"Em sento molt agraït d'estar tant temps en el millor club del món. Estic molt content i espero guanyar molts més títols (...) Onze anys en un club és molt temps. M'agrada molt la vida a Barcelona i al club. Els meus fills són catalans i tant ells com la meva dona i jo estem molt bé aquí."  

Flamant guanyador de la Lliga de forma matemàtica, el Barça se centra ara en els quarts de final de la Champions, on està aparellat amb el PSG. Aquest dijous (20.30h) es disputarà el partit d'anada a París i s'oferirà en directe per Esport3

Anar al contingut