El blaugrana Ariño en una acció del partit
Handbol

El Barça debuta a la Superglobe derrotant l'Al-Duhail (38-26)

Els de Xavi Pascual han dominat a plaer el conjunt qatarià i jugaran les semifinals contra l'Al-Wehda dijous per un lloc a la final

El Barça d'handbol ha disputat a l'Aràbia Saudita, el primer partit de la seva participació a la Super Globe, el Mundial de clubs. Els de Xavi Pascual no han patit per guanyar el representant de Qatar i s'han mostrat molt superiors.

Al descans ja dominavaen per 17 a 10 i al final dels 60 minuts el marcador s'ha allargat fins a un clar 38 a 26.

El màxim golejador del partit ha estat el blaugrana el fill de l'entrenador, Àlex Pascual amb set gols.

Dijous a les set semifinal contra el conjunt amfitrió, l'Al-Wehda, que s'ha desfet de l'Handebol Taubaté, del Brasil (30-26).