El Barça ja va jugar al Sant Jordi entre el 1900 i e1 1992
El Barça ja va jugar al Sant Jordi entre el 1900 i el 1992
Bàsquet

El Barça de bàsquet treballa per jugar al Palau Sant Jordi

El club blaugrana traslladaria alguns partits d'Eurolliga i dels play-offs de l'ACB al Sant Jordi, i ja ha sondejat els socis amb una enquesta

Redacció Esport3Actualitzat

No seria cap novetat. El Barça de bàsquet ja sap què és jugar al Palau Sant Jordi: ho va fer entre el 1990 i el 1992 i, el 2003, hi va guanyar la seva primera Eurolliga. Ara, el club està treballant amb l'Ajuntament de Barcelona per tornar-hi a competir en alguns partits d'Eurolliga i en els play-offs de l'ACB. Fonts del club no saben si es podrà fer aquesta mateixa temporada, a causa de la disponibilitat d'aquest pavelló amb capacitat per a 17.000 espectadors.

El Barça va aixecar la seva primera Eurolliga al Palau Sant Jordi, el 2003
El Barça va aixecar la seva primera Eurolliga al Palau Sant Jordi, el 2003 (FCB)

 

Una breu enquesta als socis

Per estudiar aquest possible canvi, el Barça ha encarregat una breu enquesta als socis amb només dues preguntes. Després de demanar si es disposa d'un abonament per als partits de bàsquet al Palau Blaugrana, el club ja apel·la directament a la possibilitat d'anar al Sant Jordi: "En unes condicions de preu similars a les actuals, estaria disposat a anar al Palau Sant Jordi, en alguns partits importants?" Les respostes van des del "segurament sí" al "segurament no". 

 

Molts factors pel canvi

El Barça estudia el canvi de seu davant del ple a la graderia de molts partits. Aquest canvi li permetria admetre nous abonats que són a la llista d'espera, admetre més aficionats rivals i vendre més entrades generals, fet que, de retruc, augmentaria els ingressos per taquillatge.

El Barça, a més, resoldria un dels requisits d'aforament que demana l'Eurolliga: pavellons amb un mínim de 10.000 espectadors. El Palau Blaugrana està per sota d'aquest aforament, però la tradició històrica del Barça i el fet que des de fa temporades tingui projectat un nou Palau amb capacitat per a 15.000 espectadors han fet que l'Eurolliga hagi rebaixat l'exigència sobre el club català.

 

 

 

Anar al contingut