Nova victòria a Fontajau de l'Uni Girona (@unigirona)

L'Uni Girona no perdona davant el Baxi Ferrol a Fontajau i el Barça CBS no té opcions a Lugo

L'equip de Laura Antoja ha superat el conjunt gallec. A l'altra cara de la moneda, la lesió de Roselis Silva ha desanimat un Barça que ja s'enfrontava a l'Ensino amb una rotació curta

• El primer quart (19-20) del duel ha acabat molt ajustat, guanyaven per 1 punt de diferència les jugadores de Lino López. En el segon quart (47-37), les gironines han agafat més distància i és que han estat més encertades de cara a cistella.
  • En el tercer quart (72-53) les gironines han seguit atacant i les jugadores gallegues han intentat reaccionar per canviar la dinàmica però sense èxit. El darrer període ha servit per acabar de sentenciar el matx i s'han imposat per 13 punts de diferència. Un partit amb una actuació impecable d'Ainhoa López, que ha acabat anotant cinc triples.
  • L'Spar Girona ha patit la baixa recent d'una jugadora important, un referent ofensiu, Kelsey Mitchell. La jugadora nord-americana va arribar a un acord amb el club per deixar l'equip i de moment no s'ha produït cap fitxatge.
El Barça CBS no ha pogut parar l'atac local (Rebeca Fernández)

El Barça CBS, sense cap opció a Lugo (85-60)

• Roselis, lesió només començar: amb Anna Cruz encara tocada, només ha faltat que la també base Roselis Silva es lesionés als dos minuts de partit. Amb una rotació ja curta des de l'inici de temporada, el repte contra l'Ensino, un rival directe, es complicava encara més.
  • L'Ensino, sense pietat: les de Lugo, sabent que a un ritme alt, el Barça CBS patiria, ha accelerat i també ha tingut encert, el més important. Ha anotat 48 punts en la primera part. Les blaugranes, malgrat els 10 punts de la croata Erjavec, 16 punts a sota al descans.
  • Un càstig, tot i l'esforç: l'equip d'Isaac Fernández ha fet un partit correcte en atac. Però ha acabat desplomat, enfilant-se fins a les 23 pilotes perdudes i veient com el rival tirava 15 vegades més a cistella. Paula Ginzo, que tornava a Lugo, ha donat un ensurt quan ha rebut un cop. Ha pogut seguir. Però aquest Barça Santfeliuenc necessita més frescor si vol aspirar a repetir participació en la Copa.