Alexis Sánchez celebra un gol amb la samarreta de l'Inter (EFE)

El Barça busca substitut per a Agüero al mercat d'hivern

El comiat del Kun Agüero obre les portes a fer una nova incorporació a la davantera barcelonista. A l'actual Barça li falta gol i Xavi ja ha establert la seva llista de prioritats. La delicada situació econòmica del club marcarà les negociacions
Xavi Lemus/Xavi Torres Actualitzat
TEMA:
Agüero

La retirada del Kun Agüero ha deixat un espai lliure a la davantera blaugrana, tant esportiu com econòmic. Ara Xavi té un davanter menys i el club disposa d'un marge dins del límit salarial per fer alguna incorporació. Precisament, en l'acte d'aquest dimercres al Camp Nou el director de futbol, Mateu Alemany, va poder parlar amb Txiki Begiristain i Pep Guardiola de Ferran Torres.

El davanter valencià és l'objectiu que més interessa al club, i el principal obstacle és el preu de traspàs. El City, malgrat ser flexible en els pagaments, demana una quantitat entorn dels 50 milions d'euros, ara mateix una xifra molt difícil d'assumir pel Barça.

Contactes del Barça amb Agüero

Per si de cas, l'àrea esportiva també ha establert contactes amb Edison Cavani. El davanter uruguaià ara mateix està lesionat del genoll i no està tenint protagonisme al United. Als seus 34 anys, seria una opció semblant a la que oferia el Kun Agüero, davanter de solvència contrastada que acceptaria el rol de revulsiu.

Alexis, ofert al Barça

El Barça també ha rebut propostes d'exjugadors com és el cas d'Alexis Sánchez. El jugador xilè està protagonitzant una temporada molt grisa a l'Inter, on ha jugat 14 partits i tan sols ha fet dos gols. Davant d'aquest panorama, s'ha ofert per tornar al Barça, una opció que per a Xavi no és prioritària però que acceptaria si les anteriors propostes no acabessin de quallar.

ARXIVAT A:
Agüero
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut