BARÇA

El missatge optimista de Pep Guardiola als socis del Barça

L'entrenador del Manchester City ha animat els socis culers a participar, diumenge que ve, en el referèndum per l'Espai Barça.

Actualitzat

Pep Guardiola, un barcelonista de bressol, format a la Masia, membre del Dream Team, que va guanyar la primera Copa d'Europa del club, i que ha dirigit el millor Barça de la història com a entrenador, ha tornat aquest dimecres al Camp Nou. Guardiola ha assistit a l'acte de comiat de Sergio Kun Aguero, llegenda del Manchester City, on va jugar durant deu temporades. Guardiola, que ja fa 10 temporades que va marxar del FC Barcelona, va voler enviar un missatge d'optimisme a tots els aficionats blaugrana.

 

"Aquest club és un transatlàntic meravellós i se'n sortirà. El Barça tirarà endavant, com sempre ha fet al llarg de tota la seva història."

 

Guardiola ha fet aquestes declaracions després de visitar l'exposició al Camp Nou dedicada al nou projecte de remodelació de l'estadi i el seu entorn.

 

Pep Guardiola és una de les veus més autoritzades de l'entorn blaugrana. L'extrenador del Barça també ha parlat com a soci i ha animat tots els socis i sòcies a votar en el referèndum de diumenge.

 

"Tenim l'obligació de votar, els que som aquí i els que som a fora; tenim el deure de fer-ho. Si el Barça és especial és perquè tots els que som socis podem participar en les decisions importants, i aquesta ho és. Tant sí com no. Ara que feia tant de temps que no venia a l'Estadi..., l'impacte continua sent insuperable, però, evidentment, les coses evolucionen i canvien, la proposta de la junta directiva hi és i el que hem de fer tots els socis és expressar-nos i votar, en positiu o en negatiu, però ser-hi."

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut