Mirotic, en una acció del partit
Mirotic, que ha anotat 26 punts, en una acció del partit (FC Barcelona)
Eurolliga

El Barça es classifica per als quarts de final de l'Eurolliga de bàsquet en guanyar al Panathinaikos (74-88)

Quan falten quatre jornades per al final de la fase regular de la competició, l'equip blaugrana ha aconseguit l'accés als play-off. L'equip de Saras Jasikevicius ha sabut reaccionar a un mal començament de partit i a un desavantatge d'onze punts, gràcies, sobretot, a una gran actuació de Mirotic, màxim anotador del matx amb 26 punts

Tot i que no s'hi jugava res, el Panathinaikos ha sorprès el Barça en el primer quart. Amb un gran encert en atac, l'equip grec ha dominat el marcador amb un màxim avantatge d'onze punts (23-12), destacant el pivot Georgios Papagiannis en els llançaments triples. Però, de mica en mica, el conjunt blaugrana ha reaccionat. Ha millorat en defensa i ha començat a funcionar en atac, sobretot en accions de Jan Vesely. Una jugada de Cory Higgins, que reapareixia després de perdre's els últims partits per culpa d'una lumbàlgia, ha situat el 25-22 al final del primer quart.

La reacció del Barça ha continuat en el segon període. De seguida, un triple de Jokubaitis ha servit per empatar el partit (25-25). I Kalinic ha posat per davant l'equip barcelonista en convertir dos tirs lliures (25-27). A partir d'aquí, els de Jasikevicius han incrementat l'avantatge, gràcies a l'aparició de Mike Tobey, que amb tres triples en aquest quart ha estat decisiu perquè el Barça marxés al descans amb 7 punts de diferència (36-43).

A la represa, Nikola Mirotic ha trencat el partit anotant 10 punts de manera consecutiva i ha disparat l'avantatge blaugrana fins als 14 punts (39-53), una distància que ha estat de 8 a favor dels catalans al final del tercer quart (60-68).

El Barça semblava que tenia el partit més que controlat, però diverses pèrdues de pilota han afavorit que els locals s'acostessin a 5 punts (70-75). Però novament l'encert de Mirotic, màxim anotador del matx amb 26 punts i de Tobey, autor de 16 punts, han esvaït qualsevol possibilitat de reacció dels grecs, que han acabat sucumbint per 74-88.