Handbol

El Barça Borges derrota el Valladolid a domicili amb una gran actuació de Juanín i Rutenka (22-26)

En partit corresponent a l'onzena jornada de la Lliga Asobal, el Barça Borges va sumar una important victòria a la pista del Valladolid (22-26). Els castellans van fer una bona primera meitat, en què va destacar el francès Joli, i van marxar al descans amb avantatge (13-12). Els blaugrana, però, van capgirar el marcador i es mantenen com a líders. Juanín García, amb 7 gols, i Rutenka, també amb 7, van ser els més destacats. Raúl Entrerríos, ara barcelonista, es va retrobar per primera vegada amb el seu exequip.

El Barcelona tenia clar que per guanyar la Lliga s'havia de guanyar a Valladolid i que tocaria lluitar molt. Un exemple, primer minut i a Rutenka ja li sortia sang de la boca. Va ser una primera meitat molt dura amb el Valladolid al davant gràcies a l'eficàcia de la seva defensa i les 10 parades del porter Sierra. Rutenka va impedir que els castellans agafessin avantatge, tot i que van arribar a disposar d'una renda de tres gols, que va quedar en només un en arribar al descans (13-12).

Exhibició de Saric sota els pals

Però en la segona meitat, els blaugrana van reaccionar. Ara era la defensa barcelonista la més contundent i quatre gols seguits de Juanín García van facilitar el distanciament definitiu gairebé al primer quart d'hora de la segona meitat i amb Nagy ja expulsat. Un segon període en què el conjunt de Pascual va mostrar una gran imatge d'equip i amb un Saric determinant, 14 aturades en els moments més importants de l'enfrontament.

Una manera excel·lent d'arrencar set dies molt complicats, perquè dissabte juga Champions a la pista del Kielce polonès i dimecres que ve rebrà el Ciudad Real al Palau i s'hi jugarà mitja Lliga.