Ivan Zaldua, advocat de Luis Suárez, abandona les oficines del Barça després de la reunió amb el club blaugrana (Foto: Roger Arbusà)
Barça

El Barça es reuneix amb l'advocat de Luis Suárez

Josep Maria Bartomeu ha assistit a la reunió amb un dels advocats del davanter uruguaià per intentar resoldre el futur del jugador

Jordi GrauActualitzat

Ja es veia venir que no seria fàcil, però la sortida de Luis Suárez del Barça s'està complicant cada dia que passa. Aquest dimarts, representants del Barça, amb la presència de Josep Maria Bartomeu, i del jugador s'han reunit per mirar de desencallar la situació. De fet, la sortida de Luis Suárez estava gairebé tancada. Hi havia una documentació pendent només de firma per les dues parts. Semblava que el destí de l'uruguaià seria la Juventus, però ha començat a prendre força la possibilitat que Suárez fitxi per l'Atlètic de Madrid. I això ha encès les alarmes al Barça, que no vol que el davanter reforci l'equip de Simeone.

No tenia cap intenció d'anar-se'n del Barça, però va arribar Koeman, li va trucar per telèfon per dir-li que no comptava amb ell, i va acceptar el nou escenari. Va reclamar cobrar l'any de contracte firmat per sortir; però, davant la precària situació econòmica de l'entitat blaugrana, ha acceptat renunciar a la meitat a canvi de la carta de llibertat.

El que Suárez no pensa acceptar és que sigui el Barça el que decideixi el seu destí. Quan els termes de la rescissió estaven pactats i redactats, tot s'ha parat abans de la firma definitiva perquè a la planta noble no agrada que vagi a l'Atlètic de Madrid.

Es dóna la circumstàcnia que en l'acord ja es van detallar una sèrie d'equips potents d'Europa que, si arribaven a un acord amb l'uruguaià, abans haurien de parlar amb el Barça. Però el de l'Atlètic de Madrid no hi és, i això ha encès Suárez i els seus assessors, que, si el tema continua enquistat, amenacen de fer una roda de premsa i mostrar documents.

Amb les dificultats per jugar a Itàlia, res il·lusiona més Suárez que l'Atlètic de Madrid. Perquè té ganes de continuar jugant a la Lliga, perquè continuaria a prop de la que considera la seva segona llar, Castelldefels, i perquè Simeone l'ha seduït amb el projecte esportiu "colchonero".

Bartomeu era vicepresident esportiu quan David Villa va marxar gairebé regalat a l'Atlètic de Madrid. L'asturià va guanyar la Lliga al Camp Nou i va arribar a la final de la Champions. El Barça creu que, si volen Suárez, hauran de passar per caixa.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut