Barça

La samarreta pel clàssic, amb la cantant Karol G com a protagonista

Alèxia Putellas, Lucy Bronze, Lamine Yamal i Raphinha apareixen al vídeo que oficialitza l'acord entre el club i Spotify

RedaccióActualitzat

El FC Barcelona ha fet oficial, a través de les seves xarxes socials, la samarreta del clàssic del pròxim diumenge, 21 d'abril, al Santiago Bernabéu. La cantant colombiana Karol G s'uneix a Drake, Rosalía i els Rolling Stones, i serà la quarta col·laboració entre el Barça i Spotify. Ahir, Gerard Romero ho avançava al seu compte X (antic Twitter) amb una imatge de la samarreta des de l'aparador de la botiga oficial del club davant del Palau Blaugrana.

Alèxia Putellas i Robert Lewandowski amb Karol G a la samarreta(FC Barcelona)

El primer equip femení també jugarà amb Karol G de espònsor al partit contra el Vila-real. Seran les primeres a estrenar-la, aquest cap de setmana: dissabte, 13 d'abril, a les 18.30.

Aquest matí, els culers ho feien oficial en un vídeo en què Alèxia Putellas, Lucy Bronze, Lamine Yamal i Raphinha apareixen com a protagonistes principals. A la seqüència surten envoltats de flaixos de càmeres i llueixen la nova samarreta en un decorat ambientat en "La Bichota". Salma Paralluelo i Robert Lewandowski ocupen un rol secundari, en aquesta publicació. Karol G fa una videotrucada amb la capitana del primer equip.

Karol G trenca rècords

La colombiana és la cantant llatina amb més reproduccions durant els darrers quatre anys a Spotify en l'àmbit global. L'èxit de Carolina Giraldo Navarro ve gràcies a hits com TQG, Provenza, El Makinon... Algunes d'aquestes cançons, dins dels àlbums "KG0516" (2021) i "Mañana será bonito" (2023).

Tres col·laboracions, dues derrotes

Els antecedents no són favorables per a Xavi. El Barça només ha guanyat en una ocasió amb artistes a la samarreta. L'antecedent més recent és el duel de Lliga contra els blancs a Montjuïc (28 d'octubre del 2023). Jude Bellingham va marcar l'1-2 definitiu en el temps afegit. Amb la música dels Rolling Stones no n'hi va haver prou suficient per endur-se el clàssic. El primer cop va ser en la jornada 9 de Lliga (16 d'octubre del 2022), la temporada 2022-2023. Al Santiago Bernabéu i amb un mussol a la part frontal, el Reial Madrid va guanyar per 3 gols a 1.

L'única victòria, amb la "Motomami" Rosalía. La cantant de Sant Esteve Sesrovires va celebrar la victòria blaugrana, 2 a 1, en la jornada 26 (19 de març del 2023). Un gol clau de Kessié en el temps afegit va sentenciar el partit i gairebé la Lliga per a l'equip de Xavi.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut