Barça

La Junta Directiva descarta paralitzar les obres de l'Espai Barça

Malgrat l'augment del tipus d'interès, el club només pensa a continuar endavant amb l'Espai Barça com està concebut actualment

Redacció Esport3Actualitzat

La reunió llarguíssima --de gairebé set hores-- de la junta directiva del FC Barcelona ha acabat sense roda de premsa ni comunicat oficial, però amb el futur de l'Espai Barça una mica més clar. De fet, el club ha aprovat ja el protocol d'actuació del finançament.

La intenció continua sent tornar els 1.500 milions d'euros en 3 terminis de 500 milions amb un interés inicial del 6%. Però amb l'objectiu que aquest índex pugui ser rebaixat i renegociat un cop el nou estadi estigués en marxa i el club comencés a tornar els diners prestats. Uns serrells que fan que l'acord encara no sigui definitiu.

La delicada situació econòmica del Barça i la inestabiliat del mercat financer havia fet que alguns directius arribessin a plantejar la possibilitat de posposar el projecte fins que millorés el panorama del sector bancari i inversor. Ara mateix, però, el club només pensa a continuar endavant amb l'Espai Barça com està concebut actualment.

 

De fet, el club ja ha comunicat a la UEFA que la pròxima temporada els partits es disputaran a l'Estadi Olímpic de Montjuïc, on ja han començat els arrengaments per acomodar la instal·lació a les necessitats del Barça. A banda del tema financer, també han pogut analitzar l'estat actual de l'auditoria interna del cas Negreira i el director de futbol, Mateu Alemany, ha comentat els plans de futur per rebaixar la massa salarial de cara al mercat d'estiu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut