Barça

El Barça soluciona els impagaments a l'entrenador de l'equip d'e-sports que reclamava els diners

Lucas Rojo, entrenador del Barça d'e-sports, assegurava que treballava sense rebre una retribució del club blaugrana des de fa tres mesos però aquest mateix vespre ha rebut els pagaments que reclamava

Redacció Esport3Actualitzat

L'entorn dels tornejos d'e-sports cada cop està més professionalitzat i un dels clubs que més ha apostat per aquesta disciplina és el Barça, a través de la divisió FCB eSports.

Un dels tècnics d'aquesta nova disciplina és Lucas Rojo, l'entrenador de "Valorant" de @FCBEsports, que aquest divendres al matí havia volgut expressar a través del seu perfil de Twitter -ara X- el seu malestar pels impagaments de l'ens culer. Rojo ha compartit un extens missatge per detallar els punts clau de la seva situació:

"Porto quatre mesos d'infern (...) i avui, he arribat al límit. En teoria avui era la darrera finestra de pagaments del mes, solen fer les transferències el dia 15 i la darrera setmana del mes, com totes les grans empreses. A dia 29 de febrer, encara no he percebut ni un € del FC Barcelona. Em deuen tres mesos de feina i encara segueixo esperant els diners."

"Ningú del club ha demostrat interès pels nois o per mi", @LucasRojo


Lucas Rojo es queixava que el Barça no s'havia interessat per la seva situació, però aquest mateix vespre, assegura que el club blaugrana ha solucionat la situació i que avui mateix li ha pagat.
 

Anar al contingut