Eden Hazard, l'últim gran fitxatge de la Kings World Cup

El primer Mundial de la Kings League suma noves figures internacionals després de Neymar, Ibrahimovic o Ferdinand
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Kings League

La Kings World Cup continua sumant estrelles. El primer Mundial de la competició creada per Gerard Piqué, que se celebrarà del 26 de maig al 9 de juny a Mèxic i es podrà veure per la plataforma 3Cat, ha donat a conèixer un nou fitxatge. Es tracta de l'exjugador del Reial Madrid Eden Hazard, que representarà Bèlgica amb l'equip Deptostra FC.

32 equips competiran per la Kings World Cup i reuneixen noms com Neymar, Ibrahimovic -que presidirà el torneig-, Götze o Ferdinand. Aquest últim, llegenda del Manchester United, s'ha fet públic aquest dilluns i presidirà l'equip britànic FIVE FC.

Pel que fa a l'anunci d'Eden Hazard, es tracta, segons l'organització, "d'un fitxatge estrella difícil de superar."

L'exitosa competició creada per Gerard Piqué puja un nou esglaó, després d'haver-se expandit a Amèrica, i celebrarà aquest primer Mundial que cada setmana va anunciant nous fitxatges de renom internacional.

El torneig comptarà amb la participació de 32 equips: 10 de la Kings d'Espanya, 10 de les Amèriques i 12 equips convidats de diverses nacions. El guanyador, a més d'aconseguir el títol, s'emportarà un premi en metàl·lic d'un milió de dòlars (uns 915.000 euros).

El format de la Kings World Cup

La Kings World Cup presentarà una fase inicial en format suís, amb 40 duels directes, seguida d'una fase final que inclourà des dels vuitens fins a la gran final.

Setmana rere setmana, es desvelaran nous equips convidats fins a completar un total de 12, amb presidents que sorprendran tothom: des de llegendaris del món del futbol fins a destacats streamers i creadors de contingut d'arreu del planeta.

La Kings World Cup es perfila com un dels esdeveniments esportius més grans de l'any a internet, i confirmarà el fenomen global que ha revolucionat l'esport i l'entreteniment.

 

ARXIVAT A:
Kings League
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut