Futbol

Dos aficionats es querellen contra Florentino Pérez per l'eliminació del Reial Madrid a la Copa del Rei

Raúl Giménez Guillem i Susana Castaño Caba han decidit presentar aquesta querella contra el president blanc en sentir-se afectats econòmicament i moralment per l'eliminació del Reial Madrid en aquesta competició i demanen una indemnització de 500 euros, segons el diari "As"

Actualitzat

Dos aficionats del Reial Madrid han presentat una querella contra Florentino Pérez en un jutjat de primera instància de Madrid, segons informa el diari "As". El motiu, l'eliminació del conjunt madridista de la Copa del Rei per l'alineació indeguda de Denis Txèrixev al camp del Cadis.

Raúl Giménez Guillem i Susana Castaño Caba, dos seguidors blancs representats per l'advocat barceloní Felipe Izquierdo, han decidit presentar aquesta querella contra Florentino Pérez en sentir-se afectats econòmicament i moralment per l'eliminació del Reial Madrid en aquesta competició i demanen una indemnització de 500 euros.

Segons aquesta mateixa informació del diari "As", els demandants asseguren a la querella "que és dolorós suportar les burles a la feina i en els cafès per part de coneguts", cosa que els provoca "angoixa i impotència". Afegeix un dels demandants que "al col·legi les meves nenes van patir molt de dolor emocional per aquest succés, moltíssim dolor. I jo el vaig patir en primera persona".

Anar al contingut