Domènec Torrent: "No m'ha sorprès el gran rendiment d'Iñaki Peña"
Iñaki Peña contra el Porto (EFE)
Barça

Domènec Torrent, entrenador d'Iñaki Peña al Galatasaray: "Té una gran autoconfiança"

El tècnic català va tenir el porter alacantí al Galatasaray i avala les seves qualitats, que no l'han sorprès

Xavi LemusActualitzat

Ara fa dues temporades, Iñaki Peña va anar cedit pel Barça al Galatasaray. Allà hi havia com a entrenador Domènec Torrent. El tècnic català va demanar expressament la seva incorporació i, per això, per a ell no és cap sorpresa el seu gran rendiment a la porteria blaugrana.

"No m'ha sorprès perquè està oferint el rendiment que vam gaudir al Galatasaray i que veig que ara la gent descobreix. És un jugador molt tranquil, amb molta confiança en si mateix, que l'ha transmès a l'equip i que juga molt bé amb els peus i això és molt important per al Barça també."

Domènec Torrent destaca la seva agilitat i decisió en les sortides, tant per alt com per baix, i la seva lectura del joc quan té la pilota, una qualitat amb la qual s'assembla al mateix Ter Stegen.

"Hi veig moltes similituds, moltíssimes. Fins i tot amb l'anomenat 'body language', la tranquil·litat que transmeten al camp a la resta de l'equip. El Ter Stegen ho fa i l'Iñaki també."

Iñaki Peña va arribar al Barça en edat infantil ara fa més de 10 anys. Molts anys a la Masia i una gran paciència per arribar a la porteria del primer equip. Un jugador amb constància.

"Jo estava convençut que no es rendiria perquè confia molt en les seves possibilitats. Passi el que passi és un jugador que s'entrena sempre igual, al 100 per 100. A més, els jugadors del planter estan mentalment molt preparats. És el seu somni i des de ben petits ja saben que només serveix guanyar i fer-ho bé."

Per tant, per a Domènec Torrent, amb l'absència de Ter Stegen, la porteria blaugrana amb Iñaki Peña està en bones mans.

Iñaki Peña salva els mobles aturant una falta enverinada de Depay (EFE)

 

Anar al contingut