Jugadors del Barça protestant durant el partit contra el Rayo(Europa Press)
Jugadors del Barça protestant durant el partit contra el Rayo(Europa Press)
futbol

Doble premi per a l'àrbitre del VAR que va dirigir el polèmic Rayo - Barça

Jaime Latre serà l'encarregat del VAR en dos partits aquesta cap de setmana

Redacció Esport3Actualitzat

La Federació ha publicat la designació arbitral per aquest cap de setmana clau de Lliga. El Comitè Tècnic d'Àrbitres ha fet costat a Jaime Latre, l'àrbitre que va dirigir el VAR en el polèmic Rayo - Barça.

Latre és un dels dos àrbitres que aquesta jornada seran els encarregats del VAR des de Las Rozas. L'àrbitre aragonès serà l'encarregat del videoarbitratge del Las Palmas - Getafe i l'Osasuna - Reial Societat.

Ell va ser al focus de la polèmica en l'últim partit de Lliga del Barça al camp del Rayo Vallecano. Va decidir no cridar l'atenció de l'àrbitre després d'un possible penal a Raphinha en els últims minuts. D'aquesta jugada, se n'ha queixat amargament el club blaugrana, fins i tot ho ha fet el president, Joan Laporta. Tampoc va avisar l'àrbitre per revisar un placatge sobre Lewandowski dins l'àrea.

L'àrbitre del Barça - Atlètic de Madrid ve d'una polèmica a la Champions

José Sánchez Martínez serà l'àrbitre de camp en el Barça - Atlètic de Madrid. El murcià va tenir una nit complicada de Champions en el Galatasaray - Manchester United. Un dels gols locals hauria d'haver estat anul·lat per una possible errada arbitral. El gol de falta de Ziyech en el minut 29 no hauria d'haver pujat al marcador, ja que Icardi era massa a prop de la tanca defensiva.

Iglesias Villanueva i Munuera Montero serà la dupla de camp i VAR per al Girona - València.

Anar al contingut