Dennis Gonzalez, plata mundial (Reuters)
Natació artística

Dennis González, subcampió del món de natació artística a Doha

El nedador rubinenc aconsegueix el seu primer podi mundialista, en quedar segon a la prova de solo lliure

Redacció Esport3Actualitzat

Dennis González Boneu ha trencat la maledicció dels mundials de Doha i s'ha penjat la primera medalla. Després de dos quarts llocs, en les proves tècniques de solo i duo mixt, el nedador de Rubí ha aconseguit la medalla de plata en la modalitat de solo lliure. Dennis González competia en penúltima posició, i ha fet un exercici molt complet, pràcticament sense errors. Només s'ha vist superat per l'italià Giorgio Minisini, que ha fet una rutina gairebé perfecta, amb molts elements de dificultat que han merescut la millor nota en execució. Tot i això, els jutges han valorat l'actuació del nedador català amb la millor impressió artística, fet que li ha permès pujar al segon graó del podi, per davant del colombià Gustavo Sánchez.

 

La sorpresa del concurs lliure ha estat que el xinès Shungchen Yang, medalla d'or en la prova de solo tècnic, ha quedat fora del podi per culpa d'uns errors d'execució.

Dennis González, entrenat per Gemma Mengual i Anna Vega, encara té una altra oportunitat de sumar medalla en aquests mundials de Doha. Dissabte competirà en la final del duo mixt estil lliure fent parella amb la lloretenca Mireia Hernández Luna.

La delegació espanyola ja suma cinc medalles en aquests mundials, tres de plata i dues de bronze. Tres d'aquests metalls han arribat en la modalitat de natació artística.

Anar al contingut