Dembélé, a la banqueta, quan era jugador del Barça (Europa Press)
Futbol

Dembélé reconeix el defecte que el va condemnar al Barça

El futbolista francès ha parlat del seu problema amb el gol en una entrevista a Telefoot

Redacció Esport3Actualitzat

La trajectòria de Dembélé al Barça va acabar-se de forma abrupta aquest estiu quan va decidir canviar el club català pel París Saint-Germain. Un moviment que va decebre el seu exentrenador, Xavi Hernández, però que va deixar més aviat freds els aficionats.

Les expectatives amb el francès sempre va ser molt altes, però la realitat va ser ben diferent i els sis anys de Dembélé com a blaugrana van passar amb més pena que glòria. Les lesions constants i una lectura de joc deficient van desesperar els culers, però el defecte que el va condemnar va ser segurament la seva efectivitat. En sis temporades al Barça, només 40 gols, amb errades clamoroses com la del partit d'anada a les semifinals de la Champions del 2019 contra el Liverpool, que ha quedat en la memòria del barcelonisme.

Al PSG, per ara, Dembélé encara no ha marcat cap gol, mentre Mbappé, en els mateixos partits, ja en porta cinc. El francès té un problema i l'ha reconegut obertament en una entrevista al canal francès Telefoot:

"La definició? He de millorar-la. Hi ha molta competència, per exemple, a la selecció francesa. Necessito girar la truita i marcar gols".

Explica per què va marxar al PSG

Dembélé va començar la pretemporada amb el Barça, i tot semblava indicar que compliria el seu contracte. En plena gira nord-americana, però, la situació va girar-se com un mitjó i va posar rumb a París. A Telefoot, el futbolista ha explicat què és el que més el va atreure del PSG.

"Vaig parlar amb Luis Enrique i amb el president Nasser al-Khelaïfi. Em van explicar el projecte. Estic encantat de tornar a França en un gran club com el PSG. Les coses em van molt bé. Tenim un entrenador molt bo."

Dembélé, encantat amb el seu entrenador al PSG (Reuters)

El francès també ha parlat de Mbappé. Segons ell, compartir vestidor tant al PSG com a la selecció francesa els ajudarà a millorar la seva sintonia. "Això és bo. Ens coneixem molt bé", ha comentat.

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut