Esports

De Jong: "Tinc moltes ganes de guanyar una Lliga amb el Barça"

El neerlandès parla del clàssic i assegura que és un sentiment difícil d'explicar

Actualitzat

El migcampista del Barça Frenkie de Jong diu que el clàssic és "el partit més important del futbol". De Jong ha compartit que el seu somni d'infant era jugar al Barcelona contra el Reial Madrid, i espera continuar amb els blaugranes "molts anys més".

"Crec que el clàssic és el més important per als aficionats del Barça i també per a tots els jugadors. Sovint pot jugar un paper important a l'hora de decidir qui guanya la Lliga."

"És una sensació que és molt difícil d'explicar, però com que jo era un nen que sempre havia somiat jugar amb el Barça en un clàssic, em farà molt feliç i en tinc moltes ganes."

"El Barça sempre ha estat el club dels meus somnis i, per tant, espero poder continuar-hi per molts anys més. Estem fent una bona temporada a LaLiga, no ho hem fet tan bé a Europa, però, en general, estem avançant bé."

"Tenim una bona avantatge sobre el Reial Madrid però encara hi ha molt camí per recórrer. És el meu quart any i no he guanyat la Lliga. Tinc moltes ganes de guanyar-la, com la resta de l'equip."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut