Sergi Darder va estar temptat de fitxar pel Barça (EFE)
BARÇA

Darder assegura que el Barça el va voler fitxar i que ell els va donar carabasses

L'excapità de l'Espanyol admet que el club blaugrana el va contactar, però ell va desestimar l'oferta

Redacció Esport3Actualitzat

Sergi Darder no ha tingut l'inici de temporada que s'esperava com a jugador del Mallorca. L'excapità blanc-i-blau va marxar de l'Espanyol aquest estiu passat i fitxava pel conjunt balear per continuar jugant a Primera Divisió. Però una lesió al bíceps femoral ha provocat que el seu rendiment hagi estat irregular durant el primer tram de competició. 

Malgrat tot, Darder diu que en cap moment s'ha penedit d'haver deixat Cornellà i s'ha pronunciat, novament, sobre el fet d'haver estat a l'òrbita del Barça:

"Durant unes hores vaig estar força preocupat perquè estava parlant amb gent del Barça que em presentava el projecte. És dur haver de dir que no a un equip que lluita per guanyar la Lliga, però quan ho vaig pensar fredament sabia que era impossible."

Reconeix que sortir de l'Espanyol va ser dur i desvela que quan parlava amb familiars i amics l'esperonaven a acceptar la proposta del Barça.

"Però quan parles amb gent que sent el club com Thomy N'Kono t'aclareixen molt les idees. El meu cap no em permetia fer-ho, era impossible que anés al Barça venint de l'Espanyol. No hi va haver ni un 1% per part meva de poder-hi anar."

 

Anar al contingut