Girona

Cristhian Stuani: "Jugar a Europa la temporada que ve és un objectiu"

El matador de Tala és el protagonista de l'entrevista del "Tot gira" de Catràdio d'aquest dissabte a les 19.00

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Cristhian Stuani és una institució a Girona. Aquesta és la setena temporada de l'uruguaià, que va arribar a Montilivi procedent d'Anglaterra i sense ser conscient que es convertiria en un jugador que faria història al club blanc-i-vermell. El davanter de Tala serà el protagonista de l'entrevista del "Tot gira" d'aquest dissabte (19.00). El capità parla de la situació de l'equip líder de la Lliga i de com ha evolucionat des que està a Girona.

L'equip de Míchel se n'ha anat a l'aturada com a líder en solitari de la Primera Divisió. Ho ha fet amb uns números dignes d'estudi i que fan presagiar una temporada històrica per als gironins. En aquest camí cap a fer història, hi entra jugar a Europa la temporada que ve. I ara, és un objectiu que comparteixen cos tècnic i vestidor.

"A dia d'avui és un objectiu grupal perquè a aquestes alçades de la Lliga som primers i el primer objectiu de la permanència el tenim molt a prop i hem d'aspirar a objectius més ambiciosos. Personalment, és un objectiu jugar a Europa la temporada que ve. No sabem si ho aconseguirem però jo tinc tota la fe en què sí."

 

De jugar a Europa, Stuani ho faria per primer cop a la seva carrera i amb 38/39 anys. Un altre dels aspectes que també es tracten a l'entrevista és com ha gestionat passar de ser titular indiscutible a suplent:

"Ho he treballat, fins i tot la temporada passada. Jo sé que puc donar moltes coses a l'equip però sé que el míster ha de treure el millor de cadascú a cada moment. A vegades, entrendre això, passa per acceptar la decisió de l'entrenador. Potser si això m'hagués passat amb dos anys menys, potser hagués reaccionat diferent i no ho entendria o em costaria. Sempre he estat un jugador que no m'he conformat i he volgut anar a més.

Com ara, tot i no ser titular, vull anar a més. Però és veritat que ho he d'anar acceptant i, de fet, ja ho he anat fent la passada, i aquesta ho porto millor, d'anar acceptant un rol que potser jo no tenia fa un temps. Però també és un tema obvi que a poc a poc he d'intentar exprimir els meus millors moments per a quan l'equip em necessiti de la millor manera. No és fàcil la gestió però ho faig de la millor manera."

L'uruguaià, a més, posa en valor tenir una bona comunicació amb el tècnic.

"Per sort tinc una molt bona relació amb el míster i parlem molt i això ho afavoreix. Per més que per a mi no sigui fàcil, potser l'any passat va ser el més complicat, però a dia d'avui estic encantat de poder gaudir del que em toca al camp. He assumit que em pot tocar ser suplent amb normalitat, com també vaig començar titular aquesta temporada i vaig marcar gols. He demostrat que encara puc tenir un rol a l'equip però també he acceptat aquesta situació i intento preocupar-me de treballar i estar bé."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut