Ciclisme

Cop d'efecte de Roglic, que supera Evenepoel al Port

L'eslovè té mitja Volta a la butxaca després d'avançar el colíder, Evenepoel, en els últims metres

Actualitzat

L'arribada al Port, a Tortosa, el final de la cinquena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, ha respost a totes les expectatives.  S'esperava un frec a frec entre els dos gegants de la prova, Roglic i Evenepoel - compartint el liderat - i així ha estat. Primoz Roglic, del Jumbo Visma, és qui ha tret més profit en un final èpic, en el qual al campió del món, de l'equip Quick Step, li han fallat les forces en el moment decisiu.

 A 1 km de la meta, Marc Soler s'ha quedat i han continuat endavant Almeida i els dos grans favorits, Roglic i Evenepoel.  El belga ha atacat a 250 metres de la meta, però aquesta recta final en alt se li ha fet molt llarga. Roglic l'ha aguantat. L'ha seguit, l'ha acabat atrapant i al final l'ha superat en 6 segons. Roglic ha acabat rebentant Evenepoel.

 

 

L'eslové és encara més líder de la Volta Ciclista a Catalunya, amb 10 segons d'avantatge sobre Evenepoel. Tercer ha entrat el portuguès Almeida, a 12 segons de l'eslové, i que també es posa tercer a la general, a un minut i 12 segons de Roglic.

ARXIVAT A:
La Volta
Anar al contingut