La captura del moment de la puntada viral del Fornells-Bescanó
La captura del moment de la puntada viral del Fornells-Bescanó
futbol

Conegudes les sancions del Fornells-Bescanó de filials suspès després d'una entrada criminal

L'acció violenta que provocà l'aturada del partit de quarta catalana s'ha fet viral a les xarxes

Redacció Esport3Actualitzat

Pràcticament tothom ha vist una jugada del duel de filials del Fornells i el Bescanó del passat diumenge. Una entrada criminal d'un davanter de l'equip visitant ha donat una repercussió inusitada a aquest derbi comarcal --10 quilòmetres separen els dos municipis-- corresponent al grup 4 de la quarta catalana. Inusitada i negativa.

La coça viral i esgarrifosa, difosa pel periodista de Gol Pavel Fernández a X, va provocar la revinclada d'un defensa local i la suspensió del partit per part de l'àrbitre al minut 83. Testimonis de l'enfrontament, aturat amb el marcador d'empat a zero, han deixat escrit a les xarxes que el matx estava endurit des de bon començament.

Les sancions

Sigui com sigui, donada la volada que ha agafat el vídeo, s'esperaven unes sancions exemplars. Però l'aparició de les imatges, presentades com a prova pel Bescanó, deixa alguns càstigs en "standby" a l'espera que la federació les analitzi i faci una resolució definitiva el dijous 7 de desembre. Així, es pot llegir com l'autor de l'agressió, que a l'acta apareixia amb només una targeta groga, encara resta pendent de saber els partits que es perdrà. La sanció per l'expulsió derivada de la puntada és, ara mateix, vigent però indefinida.

A la web de la competició sí que hi figuren, en canvi, tres jugadors, un local i dos visitants, que van veure la vermella directa per "insultar, ofendre, amenaçar o provocar un altre". Dos partits per a ells, les úniques certeses juntament amb les multes econòmiques que han rebut els dos clubs pels "lleus incidents" provocats pels respectius aficionats. Poden anar dels 24 als 200 euros. 

Anar al contingut