"Christensen és, potser, el millor central del món ara mateix"
Christensen disputa la pilota a Raúl García, de l'Athletic (Reuters)
Barça

Christensen posa fi als rumors: "No me'n vaig enlloc"

El danès assegura, en una entrevista a TV2 Sport, que no contempla un canvi d'aires a l'estiu i confessa sentir-se "trist" per la decisió de Xavi

Redacció Esport3Actualitzat

Va arribar gratis, lliure del Chelsea, i podria ser una bona oportunitat per ingressar en el pròxim mercat d'estiu. Però Andreas Christensen no vol sentir a parlar d'un canvi d'aires. Això es desprèn de l'entrevista que ha concedit el central a un mitjà del seu país, TV2 Sport.

"No me'n vaig enlloc. Sabia on m'estava ficant. I encara estic increïblement feliç. Em veig després de l'estiu."

Christensen ha viscut de prop tot l'enrenou al voltant del futur de Frenkie de Jong, un bon amic dins del vestidor. Els rumors, diu Christensen, no beneficien ningú.

"La gent especula sobre algunes coses, o construeix a partir de coses que no són certes. Afecta en Frenkie i tots nosaltres, perquè la gent del carrer no sap si creure-s'ho o no."

 

En la mateixa entrevista, Christensen ha valorat el seu nou rol com a migcampista. Ell se sent central i així es reivindica. Entén, però, les necessitats de l'equip.

"Feia molt temps de l'últim cop que vaig jugar en aquesta posició. Hi ha moltes coses a les quals m'he d'acostumar. Però realment ho gaudeixo. Encara soc un defensor. També sé, però, com d'important és aportar equilibri, i per això m'he agafat el paper."

El central danès admet tenir una relació especial amb Xavi Hernández. Li agraeix especialment l'aposta que va fer per ell l'estiu del 2022 i lamenta la decisió que ha pres l'egarenc de deixar el Barça.

"Ell va ser qui em va portar aquí. Ha estat fonamental perquè pugui realitat un dels meus somnis. És trist. Però només puc acceptar-ho."

Anar al contingut