Barça

Cesc Fàbregas: "Em va fer llàstima veure com gent de dins del club intentava fer mal a Messi"

El jugador català del Mònaco ha parlat de la situació de Messi al Barça en una entrevista al programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio, i ha confessat que manté una relació d'amistat amb José Mourinho

David CarballoActualitzat

L'exblaugrana Cesc Fàbregas, ara jugador del Mònaco i gran amic de Leo Messi, ha parlat de l'episodi protagonitzat pel crac argentí aquest estiu passat en una entrevista al programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio, i ha lamentat que gent del club intentés fer-li mal.

"Em va fer llàstima veure com gent de dins del club intentava fer-li mal, però en aquest sentit, com a culer, agraït que s'hagi quedat al Barça. Sobre el seu futur l'estiu que ve, no sé res de res".

Tot i això, Cesc creu que aquell episodi no haurà perjudicat la relació entre Messi i l'afició del Barça.

"No necessàriament. El Leo ha sigut massa crac. L'afició ho sap, l'hi reconeix i pensa, "ostres, que se'n va". Crec que el dia que deixi el Barça, tothom al minut 1 valorarà tot el que ha fet durant aquestes temporades i aquests anys, i això ja no li pot treure ningú. És una cosa que quedarà per sempre".

Aquesta no és la primera vegada que Cesc Fàbregas surt en defensa de Messi. I és que fa 9 anys va fer aquestes declaracions que també van ser molt comentades a les xarxes socials.

 

 

 

El futbolista d'Arenys de Mar també ha valorat la seva sortida del Barça, on no va acabar de triomfar després de tornar de l'Arsenal.

"El final de la meva etapa al Barça em va faltar sintonia. Tot va anar molt ràpid. Les meves sensacions, ara que ha passat el temps,

és que va ser molt millor del que em pensava en aquell moment".

Per últim, Cesc ha confessat que encara manté una relació d'amistat amb José Mourinhio, que el va fitxar pel Chelsea després del seu pas pel Barça, i ha admès que amb Pep Guardiola la cosa no va acabar tan bé com amb el tècnic portuguès.

"No em vaig sentir un antiheroi per anar al Chelsea amb Mourinho. Havia de pensar en mi. Em va agradar el seu projecte. Mantenim el contacte, el considero fins i tot un amic. No, amb el Pep res de res. No sé si la decepció és mútua. Hi ha coses que van passar de les qual no tinc perquè parlar".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut