L'entorn de Vitor Roque pressiona (Europa Press)

Cas Vitor Roque: l'opinió d'un exblaugrana que afegeix més llenya al foc

El vestidor contradiu les declaracions incendiàries de l'agent del brasiler, que carrega contra Xavi i es nega a una cessió del jugador
Redacció Esport3 Actualitzat

La situació de Vitor Roque al Barça està al límit. El jugador i el seu entorn no volen una cessió per a l'any que ve i consideren que el tracte de Xavi amb Roque des de la seva arribada no ha estat l'apropiat. Des del vestidor, en canvi, ho atribueixen al procés natural d'adaptació d'un jugador jove a qui han fet un seguiment individualitzat com a qualsevol altre.

Unes argumentacions que responen a les declaracions de l'agent de Vitor Roque, André Cury, a RAC1 que han acabat de vessar el got les últimes hores pel que fa a la situació del "Tigrinho". 

Va arribar com la gran esperança d'un barcelonisme en hores baixes el mes de gener. 30 milions d'euros fixos i 31 en variables. L'aterratge de Roque, però, no va ser senzill perquè venia d'una lesió i el seu ritme físic s'havia de posar al nivell del dels seus companys.

Mesos complicats per a Vitor Roque (Europa Press)

El brasiler, condicionat per un caràcter introvertit, està experimentant el procés d'adaptació a un altre estil i una altra lliga. Des de la seva arribada, Roque ha participat en 13 partits amb un total de 310 minuts amb la samarreta del Barça. Intervencions testimonials que fan que l'entorn del brasiler s'estiri els cabells.

La dona de Vitor Roque es va pronunciar en acabar el derbi d'aquest dissabte a Montilivi. Unes emoticones de desaprovació per la manca de minuts, també, en el Girona-Barça que va relegar els blaugranes a la tercera plaça de la Lliga.

"Xavi mai ha parlat amb el jugador"

Posteriorment, van venir les declaracions del conegut representant de futbolistes André Cury, que va carregar sense filtres contra Xavi acusant-lo de condemnar a l'ostracisme el jove brasiler.

"Vitor Roque ha de tenir més minuts i ningú entén per què no els hi donen. Xavi mai ha parlat amb el jugador i no entenc aquesta situació. Això no està bé per a cap part. El noi ha de treballar més i més i esperar l'oportunitat, però ja hi ha hagut molts partits en els quals podria haver tingut aquests minuts i més protagonisme"

Xavi havia obert la porta a una cessió per tal que Roque agafés més rodatge, una opció que Cury descarta.

"Una cessió a un noi jove l'acaba perjudicant, perquè se'n va a un altre club que no és el seu propietari i no té interès a cuidar-lo. El millor és quedar-se, però si no, treballarem perquè surti de manera definitiva. El jugador i jo triem anar al Barça per menys de la meitat de les ofertes d'altres clubs. Estem feliços aquí i volem continuar, però si no es pot, ens asseurem amb el president i amb Deco per trobar una solució bona per a totes les parts".

El club no té constància d'ofertes per Roque i consideren el brasiler com un projecte per explotar.

Rivaldo hi fica cullerada

En aquestes hores en què la tensió ha augmentat, el diari Sport recull unes declaracions de l'exblaugrana Rivaldo en què assegura que al "Tigrinho" li han faltat oportunitats per demostrar el seu talent al camp.

"A Vitor Roque crec que li han faltat oportunitats. Li han donat molt pocs minuts a un jugador que ha destacat al campionat brasiler. És molt jove i no ha tingut les oportunitats necessàries per mostrar el seu futbol."

L'estrella brasilera considera que és una situació habitual amb alguns jugadors: "A vegades això passa. No ha tingut oportunitats i ara creuen que el jugador no serà útil per al club, i buscaran un traspàs."

"El Barcelona no ha sabut donar-li més oportunitats i és un bon jugador, té futur. Des de fora no sé exactament què ha passat i no sé com és el seu dia a dia en els entrenaments per veure si mereixia una oportunitat. Però sabem el que va fer a l'Athletico Paranaense."

L'exblaugrana Rivaldo ha afegit llenya al foc al cas Vitor Roque
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut