Caroline Graham entrenant-se
Caroline Graham entrenant-se
Barça

Caroline Graham no viatja a Noruega per lesió

El club barcelonista ha anunciat a les seves xarxes socials la lesió de la internacional noruega

Redacció Digital Esport3Actualitzat

A només tres setmanes de l'anada de les semifinals de la Champions League Femenina, el conjunt culer ha anunciat a les seves xarxes socials la lesió de Caroline Graham.

Es tracta d'una lesió muscular a la seva cuixa dreta. Des de la Federació Noruega han confirmat la lesió després del cop que va rebre en l'últim partit del Barça. D'aquesta manera, la davantera no ha viatjat amb la seva selecció i s'ha quedat a Barcelona.

Tot i aqueset fet, les prediccions són positives i es parla d'una petita lesió. En la conversa entre la direcció de la selecció de Noruega i l'equip mèdic del Barcelona, ​​s'ha decidit que Caroline Graham Hansen guardi repòs i es pugui recuperar bé.

Així ho ha confirmat Gemma Grainger, la seleccionadora de la selecció de Noruega:

"A partir del diàleg entre els nostres equips mèdics, sembla que es tracta d'una lesió que no serà a llarg termini, i esperem que Caroline torni al Barcelona amb l'esperança per al següent partit. Li desitgem tot el millor a Caroline i esperem tornar-la amb l'uniforme de la selecció nacional a la pròxima reunió."


Números de pilota d'or

El Barça està pendent d'una de les jugadores més en forma de la temporada. L'atacant ha participat directament en 51 gols aquesta temporada, amb un total de 25 assistències i 26 dianes.

Anar al contingut