Caroline Graham Hansen, en el moment de deixar el terreny de joc (Bildbyrån)
Futbol

Caroline Graham Hansen torna lesionada de la selecció noruega

La davantera blaugrana se sotmetrà a proves per part dels serveis mèdics del club per saber l'abast d'una lesió que no sembla greu

Redacció Esport3Actualitzat

Caroline Graham Hansen torna abans d'hora a Barcelona després de lesionar-se durant un partit de la selecció noruega. La davantera blaugrana passarà les proves mèdiques als serveis del club per establir la natura i l'abast d'una lesió que, en principi, no sembla greu.

Hansen és una peça clau en l'esquema del Barça pel que fa al desequilibri, però també pel que fa a la materialització: actualment és la màxima golejadora de la Lliga F amb 14 gols. 

La jugadora blaugrana va participar divendres en el triomf de Noruega contra Croàcia (0-3). De fet, va marcar el segon gol de la selecció nòrdica, tres minuts abans de ser substituïda per lesió. La seleccionadora, Gemma Grainger, no ha donat massa detalls, però ha donat a entendre que la lesió és lleu: 

"Hem tingut una bona xerrada amb la Caroline i penso que el millor per a ella és que torni amb el seu club. A vegades és difícil saber l'abast de les lesions fins al cap d'uns dies i, en cas de dubte, sempre prioritzem la salut de la jugadora. Tant de bo pugui tornar a jugar amb el Barcelona d'aquí uns dies."    

També l'altra figura de la selecció escandinava, Ada Hegerberg, ha tornat al seu club, l'Olympique de Lió, per un fort cop. Afortunadament per a Noruega, el 0-3 del partit d'anada deixa molt ben encarrilada l'eliminatòria, corresponent a la Lliga de les Nacions.  

Anar al contingut