Esports

Carles Ochoa és el primer esportista català que completa un Deca-Ironman

Atenció al que acaba de fer un català de 41 anys. Carles Ochoa és el primer esportista de Catalunya que ha completat un Deca-Ironman. O, el que es el mateix, 10 Ironmen seguits. En total, 38 km nedant, 1.800 km en bicicleta i 422 km corrent. Tot sense parar. Va trigar gairebé dues setmanes. D'això se'n diu proves d'ultradistància. Uns ho consideren esport. Uns altres, una bestiesa.

Actualitzat
13 dies, 10 hores i 26 minuts. No és una condemna, tot i que podria semblar-ho. És el temps que va trigar el català Carles Ochoa a completar el Deca-Ironman de Monterrey, a Mèxic. Deu triatlons de llarga distància en una sola prova. Un repte amb xifres de bogeria.

L'equivalent a nedar de Barcelona a Sitges, de pedalar de Tarragona a Amsterdam, o de córrer de Lleida a Madrid. 18 valents de tot el món van participar en la prova d'ultradistància més dura del món. Un any de preparació, amb jornades d'entrenament de fins a 12 hores diàries. Una lluita sense treva contra els límits del propi cos. Només cal saber patir, el terme que més apareix en el manual de l'ultraatleta.
Anar al contingut