Ian Barrufet ha aprofitat amb 6 gols els minuts amb el primer equip (@FCBHandbol)
Handbol

Cara i creu per a Barça i Granollers en la Lliga Asobal

Els blaugranes superen el Cangas (46-26) mentre els vallesans s'inclinen a la pista del Sinfín de Santander (34-30)

Els representants catalans a la Lliga Asobal han jugat aquest divendres el seu partit i ho han fet amb sort desigual. El Barça, líder invicte de la competició, ha sumat una nova golejada a casa, mentre que el Fraikin Granollers ha perdut a Santander.

L'equip blaugrana no ha tingut problemes per superar el Cangas al Palau Blaugrana (46-26), en un partit que li ha servit per oferir a l'afició la Copa Asobal guanyada el cap de setmana passat. Carlos Ortega, el tècnic barcelonista, ha continuat donant minuts als joves del planter, que els han aprofitat: Ian Barrufet ha aconseguit 6 gols sense cap errada en el llançament, mentre Martí Soler ha fet 4 gols i Artur Parera n'ha firmat 3. El màxim anotador ha estat Aleix Gómez, també del planter i també jove però ja amb galons a l'equip, que ha anotat 7 dianes.

El Fraikin Granollers, frenat per la defensa d'un Sinfín que lluita per la permanència (@BMGranollers)

El Granollers, per la seva banda, no ha pogut endur-se el triomf de la seva visita a un Sinfín de Santander (34-30) que es juga la permanència, en un partit amb poques diferències en el marcador. L'equip vallesà ha aconseguit eixugar els avantatges locals a la segona meitat. A falta de cinc minuts per al final el marcador estava empatat (30-30). El Granollers, però, s'ha bloquejat ofensivament en el tram decisiu. Tot i aquesta derrota, els d'Antonio Rama es mantenen segons a la classificació general.