Brian Oliván posa a l'RCDE Stadium
Brian Oliván posa a l'RCDE Stadium
ESPANYOL

Brian Oliván: "Hem de fer l'últim esforç per assolir l'objectiu"

El lateral barceloní té clar que contra l'Albacete a casa només val la victòria. Només falten nou jornades per al final de Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Divendres passat, Brian Oliván va recuperar la titularitat després d'un partit de baixa per sanció. En declaracions als mitjans del club, el lateral esquerre ha deixat clar que deixar la porteria a zero està molt bé però ara només val la victòria:

"L'equip té moltes ganes d'afrontar les últimes nou jornades de Lliga. Sabem que hem de fer l'últim esforç per assolir l'objectiu. És cert que ara fa set jornades que no perdem, això està molt bé, però tal com està la Lliga d'igualada, ara només ens val la victòria".

Diumenge l'Espanyol rep l'Albacete, que està en places de descens, i després es desplaçaran a Leganés, on s'enfrontaran amb l'actual líder de Segona:

"El partit contra l'Albacete és molt important perquè el juguem davant de la nostra afició i perquè necessitem els tres punts abans de jugar contra un rival directe. Guanyar ens donaria molta confiança".

Després de l'empat a El Plantío, els jugadors de Manolo González no van poder consolidar la segona posició. La part positiva és que, un cop més, els resultats dels rivals directes els van afavorir i afronten la jornada a només un punt de l'ascens directe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Oliván (@brianolivan)

Anar al contingut