Barça

Braithwaite: "Quan torni tindré un paper important"

El davanter danès ha parlat amb Xavi i està convençut que tindrà protagonisme en el Barça quan deixi enrere la seva lesió

Actualitzat

Martin Braithwaite és un dels lesionats d'un Barça amb problemes per fer gols. El davanter danès, després de parlar amb el nou tècnic de l'equip, Xavi Hernández, ha fet una revelació inesperada quan s'ha mostrat convençut que tindrà molt protagonisme quan reaparegui a l'equip. En declaracions al canal danès TV3, Braithwaite ho deixa clar:

"Ara es tracta de treballar per tornar aviat, pero tindré un paper important quan torni (...) Xavi? He parlat amb ell. Té clar el que vol fer i el que vol canviar. Sap com vol jugar amb molta seguretat, i això fa que tot estigui molt clar. Serà molt emocionant."

 

Braithwaite va ser intervingut per una lesió femoropatel·lar al genoll esquerre després que no funcionés el tractament conservador que s'havia provat inicialment. "Tot progressa adequadament, va molt bé", resumeix sobre la seva recuperació. S'espera que torni als entrenaments de forma gradual les pròximes setmanes.  

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut