Borja García ja s'ha posat la samarreta del Girona a Montilivi (@GironaFC)
Futbol

Borja García espera respondre a les expectactives que ha generat el seu fitxatge pel Girona

El mitjapunta madrileny, de 24 anys, ha estat presentat com a jugador del conjunt gironí a Montilivi per dues temporades amb una tercera opcional

Actualitzat

El Girona FC ha presentat el seu darrer reforç, el mitjapunta madrileny Borja García, que ha firmat per dues temporades, amb una tercera d'opcional. L'any passat va jugar a Primera Divisió amb el Còrdova, cedit pel Reial Madrid Castella.

El secretari tècnic del Girona, Quique Cárcel, ha estat hàbil per anticipar-se a altres clubs interessats, també, en incorporar aquest futbolista de 24 anys format al planter del Rayo Vallecano. En la seva presentació oficial a Montilivi, Borja García espera respondre a les expectatives que ha generat el seu fitxatge.

"Vull aportar el meu gra de sorra perquè aquesta sigui una temporada d'alegries. Vinc a treballar per fer créixer més el Girona, ja que aquest és un projecte ambiciós, com ja es va demostrar l'any passat", ha manifestat.
  
El president del Girona, Delfí Geli, ha destacat que Borja García és "un jugador de molta qualitat" i ha felicitat Quique Cárcel, secretari tècnic de l'entitat gironina, per haver fet "un fitxatge molt important, que aportarà moltes coses a l'equip".
 

Anar al contingut