Karim Benzema, a la roda de premsa prèvia a la final de la Supercopa (Reuters)
Futbol

Benzema: "La final contra el Barça serà difícil però estem preparats per guanyar-la"

El davanter francès també ha parlat dels problemes físics que ha arrossegat els últims mesos i de la seva renovació amb el Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid i el FC Barcelona disputaran aquest diumenge un clàssic d'alt voltatge, amb la final de la Supercopa d'Espanya. Els de Carlo Ancelotti buscaran una victòria que els permeti empatar amb els blaugranes com a equips amb més supercopes (13).

Karim Benzema, a la prèvia de la gran final, ha explicat que "serà un partit complicat", però ha assegurat que el seu equip està " llest per guanyar" el que seria el segon títol de la temporada per als blancs, després d'imposar-se a l'Eintracht de Frankfurt a la final de la Supercopa d'Europa.

La final de la Supercopa

"Una nova final significa un altre trofeu, un altre orgull. Al Madrid sempre s'ha de guanyar. Hem de demostrar que cada any estem aquí per portar el trofeu a Madrid. Tenim un partit difícil, però estem llestos per guanyar-lo."

"És un partit molt important. El Barça és un gran equip, com sempre, però hem de mirar-nos a nosaltres."

L'absència del Mundial per lesió

"He treballat molt per tornar a tenir el meu nivell. Ja he tornat i estic molt content. El més important és el partit de demà. Estic molt bé i el meu cos, també. La resta és passat."

Els problemes físics

"L'any passat va ser molt important per a mi. Vaig tenir diferents lesions i necessitava temps per tornar. Estic en el bon camí, en molt bona forma."

La renovació amb el Reial Madrid

"Sempre vaig any per any. No puc parlar del temps que em quedaré a Madrid, el que puc dir-te és que gaudeixo de cada dia aquí."

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut