Reial Madrid

Benzema confirma a Ipurua la setmana de l'enfortiment del Madrid (0-4)

Dos gols del francès, un de Sergio Ramos i un altre de Fede Valverde liquiden l'Eibar en un duel molt desigual

Oriol VidalActualitzat

A la festa davant del Galatasaray a la Champions, el Madrid hi ha afegit aquesta setmana una altra mostra d'autoritat. Un 0 a 4 forjat per la via ràpida a Ipurua i sense Rodrigo, tot i el regnat mediàtic del brasiler a Madrid els últims dies. Zidane ha seguit els seus plans impertèrrit davant del soroll i el cert és que el Madrid ha sortit tan intens com el diluvi que ha caigut sobre Ipurua, amb una altra mostra d'ascendent de Fede Valverde i el retorn de Lucas Vázquez a la titularitat com a novetat més destacada. Als 9 minuts, una excel·lent centrada d'Eden Hazard l'ha rematada Benzema, que, a boca de canó, ha provocat una gran intervenció de Dmitrovic. I la resistència armera s'ha esquerdat superat el quart d'hora. Ara sí que ha marcat el francès, després d'iniciar una jugada per l'esquerra i aprofitar-se després d'una incursió d'un Valverde omnipresent. La sentència no ha trigat ni dos minuts: un clar penal d'Escalante sobre Hazard l'ha transformat Sergio Ramos, que ha enredat molt bé el porter local.

La reacció dels de Mendilíbar ha estat impossible. Tot i que Escalante ha provat de sorprendre Courtois amb un xut de trenta metres que ha fregat el pal, les concessions defensives de l'Eibar han estat constants. Amb les estrelles blanques molt inspirades (Hazard ha arribat a fer centrades de rabona i Benzema no ha parat de donar sentit al joc d'atac de Zidane), el 0-3 semblava qüestió de temps. I ha arribat als 27 minuts: un altre penal, aquest, de Cote sobre Lucas Vázquez, ha permès premiar amb un altre gol l'exhibició del 9 madridista, un Benzema suprem que s'ha col·locat "pichichi" amb nou gols, superant per un el català Gerard Moreno.

L'Eibar ha mirat d'arribar viu al descans, però Inui ha xutat massa creuat als 37 minuts i, just abans del descans, Escalante ha culminat amb una rematada alta una perfecta acció d'estratègia. A la represa, De Blasis també ho ha provat sense trobar ni rosca ni fortuna en el seu xut des del vèrtex de l'àrea. A la contra, Hazard ha estat a punt de trobar de nou Benzema. I, en el minut 62, recompensa també per a Fede Valverde, que ha fet el 0 a 4 amb un xut des de la frontal a passada de Modric. La recta final del partit, amb Vinicius i Isco, ha estat del tot sobrera.