Ricky ha tornat a jugar com a blaugrana 12 anys després (EFE)

Discret debut de Ricky en un nefast partit del Barça (67-77)

El Mònaco supera els blaugranes sense fer gaires escarafalls

Jordi RobirosaActualitzat

Ricky Rubio ha entrat a la pista, enmig d'una notabilíssima ovació, quan s'havien jugat 1'17" del segon període, amb 21 a 16 en el marcador. El masnoví tenia ganes de fer coses, volia agradar, però és molt evident que encara li falta rodatge.

I a més, ha tingut la desgràcia de jugar en un dels pitjors partits del Barça en aquesta Eurolliga. I és que, tret dels dos jugadors txecs, tots els jugadors blaugranes han estat molt per sota de les seves possibilitats.

I això que el Barcelona ha començat bé, amb un bon primer període que ha acabat amb un interessant 21 a 12. Però a partir d'aquí, els trenta minuts restants han estat una simfonia desafinada amb un allau de triples errats (4 de 27) i de rebots concedits. Ras i curt: un desastre

I no és pas que el Mònaco hagi jugat un partit extraordinari; de fet, Mike James, la seva gran estrella, no ha lluït especialment tot i anotar 17 punts. Tot i això, al descans els blaugranes encara guanyaven per dos puntets de diferència (35-33), però en la segona part han arribat a perdre per 13 punts fins al definitiu 67 a 77.

Ricky ha acabat amb cinc punts en deu minuts jugats. Evidentment, ell no ha estat culpable de res i està clar que millorarà i pel que fa a l'equip cal esperar que només hagi estat una mala tarda perquè amb aquesta derrota quedar entre els quatre primers -gran objectiu- es complica una mica més.