Bellingham i Tebas (Europa Press)
Bellingham i Tebas (Europa Press)
futbol

Barça-Madrid de sobretaula: un horari estratègic que dona l'esquena a Anglaterra

El primer clàssic de la temporada es disputa a les 16:15, un horari per explotar al màxim el mercat asiàtic, i curiosament no es podrà veure al país que va inventar el futbol

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça-Madrid recupera un horari poc habitual, tot i que no és la primera vegada que es disputarà a les 16.15. La Lliga recupera el clàssic a la franja de sobretaula per mirar d'aprofitar al màxim el mercat asiàtic.

Com ja va deixar clar amb el Madrid-Barça del 2017, que es va disputar a les 13 hores, Tebas té molt en compte el prime time asiàtic a l'hora de programar els partits. Les 16.15 permet arribar a la majoria de racons del món en horaris raonables.

Un clàssic que no es podrà veure a Anglaterra

Curiosament, el clàssic es podrà veure a hores raonables en molt racons del món, menys a Anglaterra. Al país on es va començar a jugar a futbol tal com el coneixem avui en dia no serà possible veure el Barça-Madrid per la mítica llei de l'apagada televisiva. Entre les 14:45 i les 17:15 no es pot emetre futbol per televisió per promoure l'assistència als estadis locals. D'aquesta manera, els anglesos no podran veure una de les seves principals figures actualment, Jude Bellingham.

Bellingham, celebrant un gol (Europa Press)
Bellingham, celebrant un gol (Europa Press)

Un horari que, per altra banda, Xavi ha deixat clar que no és del seu gust. Com ja va dir a principis de temporada, els equips grans estan ara acostumats a jugar de nit, i demà el sol serà present durant tot el partit a Montjuïc. 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut