El Girona assalta Montjuïc i entra en una nova dimensió (2-4)

Els blanc-i-vermells guanyen per primera vegada als blaugranes en partit oficial amb gols de Dovbyk, Miguel, Valery i Stuani

El derbi d'alta volada de Montjuïc ha brindat la primera victòria gironina de la història al camp del Barça. Els de Míchel tornen a ser líders en solitari i s'allunyen a 7 punts dels de Xavi:

• El Girona s'ha avançat en el marcador en el minut 12. Passada en profunditat de Yan Couto cap a Tsygankov que se'n va per velocitat per acabar assistint a Artem Dovbyk que, tot sol, supera Iñaki Peña, 0-1.
  • Gazzaniga ha salvat l'empat en el minut 18, en rebutjar amb el pit una rematada a boca de canó de Rafinha.
  • Empata el Barça. Un minut després, en el 19, a la sortida d'un córner, Lewandowski ha marcat amb el cap el gol de l'empat.
  • Iñaki Peña evita l'1 a 2. Minut 27, gran jugada del Girona i Miguel Gutiérrez obliga al porter del Barça a desviar la pilota a córner.
  • Resposta del Barça en el 31. Gran jugada dels Joaos i Gazzaniga que rebutja la rematada final de Cancelo, resolent una situació de molt perill per a la porteria gironina.
  • Nova ocasió per al Girona en el minut 39. Miguel rep l'assistència de Savio, però Miguel, sos dins de l'àrea, remata massa creuat.
  • Es torna a avançar el Girona en el minut 40. A la tercera, ara sí, Miguel Gutiérrez fa una conducció i remata de manera inapel·lable establint l'1 a 2 per als de Michel.
  • Temps afegit. L'ha tingut el Barça, però la rematada de Lewandowski la treu Gazzaniga a córner.
  • Final de la primera part amb el resultat favorable al Girona per 1 a 2.

Segona meitat

• Primer avís del Barça en el minut 51. Rematada molt potent de Frenkie de Jong i rebutja amb molts problemes Gazzaniga.
  • Ocasió del Girona en el minut 59. Centrada de Savio i rematada poc precisa de Tsygankov.
  • Triple canvi al Barça en el minut 65. Marxen Rafinha, Joao Felix i Christensen, i entren Balde, Yamal i Ferran Torres.
  • L'ha tingut Gundogan en el 68, però la seva rosa surt fregant el pal esquerre de la porteria del Girona.
  • Canvi en el Girona en el 73, entre Cristhian Stuani per Dovbyk.
  • Més canvis al Girona, marxen Tsygankov i Yan Couto, i entren Valery i Portu en el minut 78. Pel Barça se'n va Pedri i entra Fermín.
  • El tercer del Girona ha arribat en el minut 80. Valery supera per baix Iñaki Peça, aprofitant una defensa molt laxa d'Araujo i Kounde. la sopresa va prenent forma, 1-3.
  • Savio ha tingut el quart dos minuts després, però Iñaki Peña l'ha tret amb la cara.
  • Gundogan manté el Barça en l'aspecte ofensiu, però la seva rematada de cap surt per damunt del travesser.
  • Nova ocasió dels de Michel, ara ha estat Jhon Solis, que a porteria buida no arriba a marcar.
  • Escurça diferències el Barça. Gundogan en el 92, fa una gran maniobra dins de l'àrea per fer el 2 a 3.
  • I en el 93 l'ha tingut Lewandowski, però ha rematat amb l'espatlla la centrada de Yamine Lamal.
  • Però faltava el gol de Stuani! I ha arribat en el minut 95. L'uruguaià rep l'assistència de Savio i entra ell, Cancelo i el pal ha marcat l'1 a 4.
  • FINAL! El derbi català cau del costat del Girona que ha golejat el Barça 2 a 4 i es converteix en líder en solitari i deixa el Barça a 7 punts després de 16 jornades.