Bakambu, en una imatge d'arxiu quan jugava al Vila-real (EFE)
Barça

Bakambu va arribar a un acord per fitxar pel Barça, però després el club blaugrana se'n va desdir

Actualitzat

Segons informa "L'Équipe", l'exjugador del Vila-real Cédric Bakambu, i el Barça haurien arribat a un acord per al fitxatge del davanter que actualment milita a les files del Beijing Guoan, però a última hora, quan el jugador ja estava camí de Barcelona, el club blaugrana se'n va desdir.

Citant fonts pròximes a la directiva de l'equip xinès on juga, el Beijing Gouan, el diari francès assegura que el jugador s'hauria assabentat que Éric Abidal havia contactat amb els seus representants per tal d'explorar la possibilitat d'una cessió amb opció de compra. El president del club de pequinès hauria donat el seu vistiplau a l'operació. En aquest moment, s'activen tots els mecanismes incloent el viatge.

Bakambu, que acabava d'arribar amb el seu equip a Seül per preparar la seva participació a la Champions Asiàtica, hauria fet mitja volta per agafar un avió cap Hong Kong, on faria l'enllaç per volar cap a Barcelona. El futbolista, però, no va arribar a pujar a aquest últim avió perquè només aterrar hauria rebut la trucada d'Éric Abidal informant-lo que el Barça havia canviat d'opinió i que es feia enrere. Davant d'això, el davanter va fer mitja volta una altra vegada i va tornar a la concentració amb el seu equip a Corea del Sud.

El mateix Cédric Bakambu ha reconegut l'operació, amb cert humor, en resposta al tuit d'Esport3 donant la notícia:

 

Anar al contingut