Baixa demanda per anar a Montjuïc: 16.864 socis del Barça demanen el passi
L'Estadi Olímpic Lluís Companys es prepara per acollir el Barça (Europa Press)
Barça

Baixa demanda per anar a Montjuïc: 16.864 socis del Barça demanen el passi

S'acaba el termini per demanar el passi de temporada a Montjuïc lluny de cobrir els 27.000 abonaments disponibles

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha rebut, finalment, 16.864 sol·licituds per anar a Montjuïc la temporada 2023-24. Aquest dijous s'ha acabat el termini perquè els socis puguin demanar el passi de temporada. El club no prorrogarà aquest període i buscarà fórmules per oferir a socis passis de partit a preus populars. Els detalls d'aquesta possible fórmula encara estan oberts.

La rebaixa de preus per als abonaments dels socis del Barça a Montjuïc no ha acabat de tenir l'efecte desitjat pel club. De les 27.000 places disponibles, el nombre de socis que ha demanat l'abonament no ha arribat als 17.000.

El 28 de juny es va obrir el procés de sol·licitud a tots els socis del Barça, després d'uns dies en què només ho van poder fer els abonats de l'Spotify Camp Nou i els que estaven en llista d'espera.

Després de la revisió de preus anunciada per la directiva, el preu de l'abonament s'ha comprès entre els 255 euros als gols fins als 870 de tribuna.

La intenció inicial de la junta directiva va ser revisada a la baixa davant la poca demanda que havia rebut el club per part dels socis per l'increment que tenien els preus, de més del 50% en alguns casos.

 

El Barça s'estrenarà a Montjuïc el diumenge 20 d'agost a les 19.30. Horari intermedi per al club blaugrana en la primera mobilització d'aficionats cap a la muntanya de l'Estadi Olímpic.

ARXIVAT A:
Espai Barça
Anar al contingut