La policia intervé moments després de la pallissa massiva a l'exterior del pavelló berlinès
La policia intervé moments després de la pallissa massiva a l'exterior del pavelló berlinès
bàsquet

Vergonya a l'Eurolliga: atac salvatge d'ultres del Fenerbahçe contra aficionats indefensos del Panathinaikos

L'incident violent ha obligat a endarrerir mitja hora l'inici de la primera semifinal de la F4 de Berlín

Redacció Esport3Actualitzat

En bloc i aplicant una violència completament gratuïta. Un grup d'una cinquantena d'ultres del Fenerbahçe han irromput als accessos de l'Uber Arena de Berlín amb l'únic objectiu d'agredir aficionats indefensos del Panathinaikos que estaven entrant a presenciar la primera semifinal de l'Eurolliga entre turcs i grecs.

Les imatges de l'atac mostren com la ràtzia dels joves amb samarretes negres acaba amb una successió de cops de puny, i alguna pallissa que inclou puntades de peu, contra tota persona que portés una samarreta verda, color que identifica l'equip atenenc.

Per la xarxa X corren vídeos amb alguns dels agressors detinguts per la policia alemanya, que havia preparat un dispositiu especial per apagar la tensió que pogués sorgir entre fans hel·lens d'Olympiakos i Panathinaikos.

Aquest incident violent imprevist ha obligat a endarrerir mitja hora l'inici d'un partit que s'han acabat enduent els grecs amb claredat (73-57) enfront dels homes de Sarunas Jasikevicius, que segueix sense guanyar cap Eurolliga en cinc participacions.

Si no salta la sorpresa, els verds, dirigits per un turc de sang calenta com Ergin Ataman, es trobaran amb el Reial Madrid a la final de diumenge. Ataman s'ha acabat encarant amb els seus propis compatriotes del Fenerbahçe al final del matx.

El turc Ataman celebra la victòria buscant amb la mirada la posició dels seus aficionats del Panathinaikos
Anar al contingut