Arnau Tenas durant el partit del PSG al camp del Le Havre (Reuters)

Arnau Tenas brilla en un debut inesperat amb el PSG

El porter català ha entrat al terreny de joc després de l'expulsió de Donnarumma per vermella directa en el minut 11

Jornada per emmarcar per a Arnau Tenas. El porter català s'ha pogut estrenar per fi a la porteria del PSG i ha superat la prova amb nota, amb aturades salvadores que han permès al seu equip derrotar Le Havre a la Ligue 1 (0-2).

El porter vigatà ha hagut d'entrar de forma precipitada en el minut 11 de partit, després de l'expulsió per vermella directa a Donnarumma, per una dura entrada.

Tot i jugar amb 10 futbolistes durant pràcticament tot el partit, l'equip de Luis Enrique ha aconseguit emportar-se la victòria, gràcies sobretot a un gran gol de Kylian Mbappé (23') i a les aturades salvadores de Tenas. Vitinha ha marcat el segon del PSG en el minut 89.

L'actuació d'Arnau Tenas ha causat molt bona impressió entre els aficionats del PSG, i alguns fins i tot parlen de la competència que se li obre a un Donnarumma cada cop més discutit.

Els companys han felicitat Arnau Tenas després del partit (Reuters)

El PSG va fitxar Tenas aquest estiu procedent del Barça, que va decidir no executar la clàusula de renovació del porter.