Futbol

Arnau Baqué presenta la seva candidatura "Cor blanc-i-blau", per les eleccions d'Espanyol

Ja s'ha completat la llista de candidats a la presidència de l'Espanyol. El tercer candidat és Arnau Baqué, que s'hi presenta tot i no tenir cap opció real de guanyar, ja que disposa de molt poques accions. Amb el lema "Cor blanc-i-blau", vol el control de la despesa i la reducció del deute, la reducció del preu dels abonaments entre un 3 i un 5% i una ampliació de capital de 10 milions d'euros, entre d'altres.

Actualitzat
Ja s'ha completat la llista de candidats a la presidència de l'Espanyol. El tercer candidat és Arnau Baqué, que es presenta tot i no tenir cap opció real de guanyar, ja que disposa de molt poques accions. Amb el lema "Cor blanc-i-blau", vol un control de la despesa i reducció del deute, una reducció del preu dels abonaments entre 3 i 5% i una ampliació de capital de 10 milions d'euros, entre d'altres.

En el paquet de mesures també recull, la proposta de tenir un president remunerat amb competències en totes les àrees del club, la desaparició del conseller delegat, la potenciació del futbol base i l'exigència de classificar-se a Europa una de cada dues temporades.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut