BARÇA

Ronald Araujo replica amb contundència les crítiques de Gündogan

L'alemany va qüestionar l'actuació de l'uruguaià en l'acció que li va suposar l'expulsió contra el PSG

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dijous s'ha presentat a Barcelona la dinovena edició del llibre "Relats solidaris de l'esport", que compta amb dos padrins de luxe: Cristhian Stuani i Ronald Araujo. El davanter va ser present en l'acte de Girona, i el defensor del Barça ha estat el gran protagonista de la presentació que s'ha fet a la capital catalana.

En acabar l'acte, el jugador barcelonista ha respost les preguntes dels periodistes. Araujo s'ha mostrat molest i dolgut amb les paraules de Gündogan després del partit contra el PSG, en què l'alemany qüestionava la manera com l'uruguaià va resoldre l'acció amb Barcola que li va suposar l'expulsió. Resposta curta però clara:

"Prefereixo guardar-me per a mi la meva opinió. Però jo tinc uns codis i uns valors que s'han de respectar"

Araujo també ha explicat la seva visió de la jugada que va acabar condicionant l'eliminatòria contra els francesos:

"Va ser una jugada fortuïta. La veig al 50 per cent. Podia xiular-la o no. Però si la xiulava, és evident que m'havia d'expulsar. Estic trist, com tots els culers. Volíem classificar-nos i ho teníem a les mans. No puc dir que em senti responsable del resultat, però és clar que l'expulsió va condicionar el partit, perquè vam quedar amb 10. I jo sé el que puc aportar a la gespa. D'altra banda, estic molt agraït a tots els culers que van cridar "uruguayo, uruguayo" quan em van expulsar"

Araujo també ha parlat de com afronta l'equip el clàssic del Bernabéu, que arriba amb el Barça eliminat d'Europa i el Madrid classificat per a semifinals de la Champions:

"El futbol sempre dona l'oportunitat de refer-te i diumenge en tenim una oportunitat, contra el nostre gran rival. Tenim l'oportunitat d'enganxar-nos i anirem a totes. Tenim opcions matemàtiques i lluitarem fins al final. Ells tenen temps de recuperar-se físicament"

L'uruguaià ha donat algun detall sobre la seva possible renovació amb el Barça:

"El procés de renovació va bé. La meva gent ja ha iniciat converses amb el club, però ara estem centrats en el final de temporada. Quan s'acabi, s'asseuran a parlar. És normal que es parli de les propostes que arriben de fora, però jo estic molt content aquí i la meva família també. Ho demostro cada dia que surto a jugar. Vull ajudar que el Barça sigui el Barça d'abans"

Els diners que es recaptin amb la venda del llibre aniran a parar la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. Les divuit anteriors edicions ja han recaptat més d'un milió d'euros que s'han destinat a diverses causes. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut