BARÇA

Ansu Fati torna a passar pel quiròfan

Va ser operat una altra vegada del genoll a principis de gener. La recuperació no va bé i no es descarta una tercera intervenció

Jordi GrauActualitzat

Segons ha pogut saber TV3, Ansu Fati va haver de tornar a passar pel quiròfan a principis de gener perquè la recuperació de la primera intervenció no anava per bon camí. Davant dels símptomes evidents que el genoll esquerre del jove futbolista del Barça no responia adequadament, el Dr. Ramon Cugat va aconsellar una nova intervenció que es va dur a terme amb el secretisme més absolut.

El club no va informar d'aquesta nova intervenció per desig exprés del jugador, que ho està passant molt malament. Ansu veu que el temps avança i el genoll, no. De fet, la recuperació de la segona intervenció tampoc no està sent bona, fins al punt que ara mateix ningú s'atreveix a descartar una tercera intervenció, cosa que posaria en perill la participació d'Ansu Fati en el que resta de temporada. El genoll continua desmesuradament inflamat i no accepta bé les càrregues de treball i els exercicis, tot i que s'han modificat respecte a la primera intervenció.

El jove futbolista, que acaba de fer 18 anys, està anímicament molt tocat i s'ha plantejat buscar alguna alternativa de recuperació fora del club amb la intenció d'aconseguir resultats òptims.

Ansu Fati es va lesionar en el partit Barça - Betis del 7 de novembre:

Ansu va ser operat per primera vegada el 9 de novembre d'una ruptura del menisc intern del genoll esquerre, lesió que es va fer dos dies abans en el partit contra el Betis, i se li va diagnosticar quatre mesos de baixa aproximadament.

 

Des d'aquell dia el Dr. Cugat està permanentment en contacte amb els serveis mèdics del club per avaluar gairebé diàriament com evoluciona la recuperació del jove futbolista.    

Dimarts passat, al programa "Onze", d'Esport3, el col·laborador Javi Miguel ja va informar que la recuperació d'Ansu no anava pel bon camí i que això havia generat molta preocupació al club.

En una de les últimes rodes de premsa l'entrenador, Ronald Koeman, conscient del que està passant, ja va avisar que, així com la recuperació de Gerard Piqué va molt bé, la d'Ansu necessita més temps per recuperar-se de la millor manera possible, sobretot tenint en compte la joventut del futbolista.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut