Barça

Andrés Iniesta: "En un futur al Barça, m'agradaria ser on toqui per capacitat i no pel nom"

En una entrevista al programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, el jugador manxec assegura que vol tornar al club blaugrana per les seves capacitats i no "pel cognom o els anys de jugador"

Actualitzat

Andrés Iniesta ha atès els micròfons del programa "Tot Costa", de Catalunya Ràdio, per parlar sobre la seva experiència al Japó, una hipotètica tornada al Barça en un futur i l'estat actual del club blaugrana.

Sobre la possibilitat de tornar al Barça, Iniesta ha remarcat que vol tornar al club per mèrits i no per nom:

"En un futur al Barça m'agradaria ser on toqui perquè hi estic capacitat, més enllà del cognom o els anys de jugador".

També ha parlat sobre les possibles funcions al club:

"Tinc la idea cada vegada més forta d'estar, en un futur, al més a prop possible de la gespa. Espero encara tenir dos o tres anys més de joc o quatre i, en paral·lel, o ja veurem quan, fer la formació".

El jugador manxec ha recordat, també, la seva marxa del club: "Escoltant l'àudio del meu adeu encara se'm posa la pell de gallina".  Sobre la seva vida al Japó, Iniesta ha lloat el nivell de la lliga i s'ha mostrat satisfet a nivell personal:

"Al Japó, malgrat els resultats, tot ho veig amb bons ulls, la comunicació és difícil però en el futbol el llenguatge és el mateix".

A Japó, el jugador no pot veure la majoria de partits blaugranes "pels horaris", però sí que segueix el dia a dia de l'equip:

"El Barça em transmet bones sensacions, la plantilla és molt bona, millor que l'any passat, i els jugadors tenen nivell per complir els objectius. M'és difícil  pels horaris veure els partits del Barça, sí que veig els resums i parlo amb gent que m'informa i estic força al dia".

Arthur, Dembélé i el planter

Preguntat sobre si Arthur és més semblant a ell o a Xavi diu: "Encara està en procés d'adaptació, està envoltat dels millors amb un estil de joc que a ell li agrada, li anirà bé segur". I llança una reflexió al voltant del planter: 

"No hi haurà Xavis o Iniestas, però els que hi hagi no tenen per què ser pitjors, les èpoques passen i a partir d'aquí cal seguir amb el que hi ha i creure en el que es fa. Perquè un jugador arribi al primer equip segur que hi juguen molts factors, però sobretot cal que el jugador tingui el nivell; per mi, el planter del Barça té nivell i cal treballar perquè vegin el primer equip com una oportunitat"

I també té la seva opinió d'un dels jugadors de qui més s'ha parlat aquesta setmana, Dembélé:

"En un club o un vestidor tothom ha de complir amb les obligacions, però en el cas Dembélé no puc dir res perquè no sé què ha passat. Ousmane té unes condicions brutals, l'únic que s'ha buscat és que se senti important i si el club aposta per ell no hi pot haver dubtes i el jugador ha de fer tots els possibles. És un jugador del Barça que va costar el que va costar i de molta qualitat, i com amb tots els jugadors de la plantilla cal treure'n el màxim rendiment"

ARXIVAT A:
DembéléIniesta
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut