Ancelotti, després de la reunió amb els àrbitres (EFE)
Ancelotti, després de la reunió amb els àrbitres (EFE)
Futbol

Ancelotti: "RMTV és un mitjà de comunicació que expressa una opinió. I punt!"

Amb el record de l'arbitratge de Gil Manzano a la Lliga, els blancs busquen la classificació per als quarts de final de la Champions, on defensen un 0-1 de l'anada

Redacció Esport3Actualitzat

Tres dies després, encara no s'ha apagat l'incendi que va provocar el polèmic final del partit contra el València. El Reial Madrid segueix molt molest amb Jesús Gil Manzano i les crítiques contra l'extremeny es mantenen, especialment, des de la televisió oficial del club, Reial Madrid Televisió. L'entrenador blanc, Carlo Ancelotti, s'ha incomodat per una pregunta sobre els vídeos del canal madridista contra l'estament arbitral.

"Estic una mica sorprès, no teniu en compte la llibertat d'expressió? Reial Madrid Televisió és un mitjà de comunicació, que expressa una opinió. I punt!" 

El tècnic italià ha repassat l'acció que va costar l'expulsió de Bellingham i que està pendent de la sanció que dictamini aquest dimecres el Comitè de Competició. Ancelotti creu que va ser del tot injusta.

"La targeta vermella crec que va ser equivocada. Tenia una mica de frustració, però no va dir cap insult."

L'enuig blanc va venir pel temps afegit per Gil Manzano, una circumstància que Ancelotti confia que la International Board (IFAB), l'organisme que defineix i modifica les regles del futbol, modifiqui en el futur.

"La norma del temps efectiu serà una de les que canviaran aviat. El temps afegit encara no està gaire clar. Crec que el temps efectiu pot ser una bona solució."

Entre tantes queixes i laments, no hi ha hagut cap menció al gol de Benjamin Sesko, anul·lat a l'RB Leipzig en el partit d'anada dels vuitens de final de la Champions. Els blancs rebran els alemanys al Bernabéu, on aquesta temporada encara no hi han perdut cap partit.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut