Futbol

Ancelotti: "Hem de veure el Barça com un lleó. Si el veiem com un gat, serà una festa"

L'entrenador italià ha valorat la situació del seu equip després de l'últim entrenament del Reial Madrid abans del clàssic del Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

Té les idees clares i així les transmet. En l'última roda de premsa abans de la visita al Camp Nou, Carlo Ancelotti ha confirmat que Karim Benzema, ja recuperat del cop a la tíbia, disputarà el partit. El tècnic blanc no ha tingut gaire temps per preparar el clàssic del Camp Nou, però sap molt bé com han d'afrontar el duel contra els blaugranes.

"Hem de veure el Barça com un lleó. Si el veiem com un gat, serà una festa. Jugarem ofensiu i sense risc. És un equip molt sòlid al darrerre, ha encaixat molt pocs gols, i això demostra que tenen un gran compromís col·lectiu."

Kroos i Modric, veterans, acabats?

"Em sorprèn que es dubti de Kroos i de Modric, perquè segueixen sent els millors."

Arrenca la part decisiva de la temporada

"Les dades diuen que tenim desavantatge a la Copa del Rei i a la Lliga, però que no en tenim a la Champions. Ara pensem intentar tallar el desavantatge a la Lliga."


El duel Vinícius-Araujo

"Vinícius ha tingut més dificultat els últims partits, però això pot canviar. No el posaré a la banda dreta però possiblement tindrà més mobilitat que en els altres partits."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut